MACHALA - FEJLESZTÉS, AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT SZOLGÁLÓ TERMÉKEK GYÁRTÁSA ÉS ÉRTÉKESÍTÉSE, EGÉSZSÉGES ALVÁS ÉS EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS..

Ugrás a menüre

Cégprofil

MACHALA – az Ön erős partnere

A MACHALA cég a legigényesebb ügyfelek igényeit is kielégíti és Önt is meggyőzi arról, hogy megbízható partner lehet az egészséges életmód terén!

A MACHALA Kft. egy erős és domináns cég a közvetlen értékesítés piacán. A vállalatot 1991-ben Machala Ludvík mérnök alapította. A cég az azóta eltelt idő alatt nőtte ki magát a mai nagy, céltudatos és átlátható cégformájává, amely vezető szerepet tölt be a közvetlen eladások terén a Cseh Köztársaságban.

A cég a nemzetközi Machala Group részét képezi, leányvállalatok működnek Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában. Ezen országok mindegyikében több millió ügyfél számára biztosítják szolgáltatásainkat. Mindez több mint négyszáz jól képzett és rendszeresen iskolázott alkalmazottunk (beleértve törzsdolgozóinkat is) segítségével lehetséges.

Cégünk már a kezdetektől az egészséges életstílust elősegítő termékek fejlesztésére, gyártására és eladására összpontosít, elsősorban a technológiailag egyedülálló egészséges alvást és egészséges táplálkozást biztosító termékekre. Az egészséges alvást elősegítő termékek közé tartoznak az ortopédiai matracok, száz százalékos juhgyapjúból készült ágyneműk, állítható és fix ágyrácsok valamint ágyak. Az egészséges étkezést elősegítő termékek magukban foglalják a tapadásmentes felülettel ellátott öntött edényeket.

Az összes említett területen széles kínálattal rendelkezünk, amely igényes ügyfeleink minőségi paramétereit és magas elvárásait kell, hogy kielégítse.

Cégünk 2005-óta a TEMPUR márka kizárólagos forgalmazója a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Magyarországon. 2007-ben a TEMPUR márka kizárólagos forgalmazási joga kibővült a szomszédos Lengyelországra is.

A MACHALA cég tevékenységének jelentős részévé vált az egészséges alvást elősegítő nagykereskedelmi tevékenység is, amely komplex megoldásokat foglal magába a modern hálószobák részére az ágyneműktől kezdve a matracokon át egészen az ágyakig.

Amennyiben szeretné, hogy felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérjük adja meg e-mail címét vagy telefonszámát. Köszönjük.